Studentfotografering?

Visst, studenten är soft. Man får slippa skolan och alla äckliga människor (okej, okej ALLA är väl inte äckliga...) som går där, men vafan är grejen med att slösa bort hur jävla mycket cash som helst på onödiga grejer till studenten?!

Inköpslista till studenten:
1. Klänning - Vit och väldigt ofta rätt groteskt ful. Man känner sig galet obekväm (eller som man säger i min underbara skola; obekväm_flicka_90) och kommer troligtvist aldrig ta på sig denna hemska skapelse igen.
2. Skor - Att köpa skor kan verka som en enkel match, typ som att ta en klubba från ett hjälplöst litet barn. Men ack nej mina damer och herrar, för nu för tiden verkar det va fett trendigt att bara sälja skitfula skor i affärerna. Såklart ärt man så patetisk att man hakar på trenden och stapplar omkring i sina butt ugly skor som man absolut inte kan gå i. 500 kronor i sjön, awesome!
3. Mössa - Det här kan vara det mest ångestframkallande av alla inköp. Denna mössa ska symbolisera studenten och alla verkar vara sjukt övertaggade (yes, jag går i Blackebergs gymnasium) på att bära den här uuuunderbara mössan. Men vem älskar inte en sjökapten i klänning?
4. Studentfoton - Kan vara det onödigaste inköpet. Ännu ett påhitt för att få korkade studenter och deras stolta föräldrar att slösa bort ytterligare en stor summa pengar på något dumt. Ett stelt foto på alla sina älskade klasskamrater som man så gärna vill titta på dag ut och dag in. Väl värt pengarna, right?

Min slutsats är: Strunta i den fula klänningen, gå barfota och bojkotta lokförar-looken! Var naken på studenten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0