urinera på psykologi böcker

varför måste man göra saker?

Why? Why? Why?!



Okej, vafan är dealen med dom här byxorna?! Personen som designade dem borde inte få leva...GÅ OCH GÖM DIG VA??!!!

Nörd, my ass!

Jag förstår inte riiiiiiktigt det senaste inlägget som handlar om att jag skulle vara en så kallad "nörd". Alla vet ju att jag kan vara det coolaste som finns, så att jag skulle vara en nörd är ju bara befängt! Jag spelar absolut inte dataspel och pluggar aldrig...kommer sent till skolan gör jag varje dag också och skolkar jämt...öööh...typ iaf. Falska anklagelser är inte awesome. Har hört att galna katter attackerar sånna som anklagar onekligt coola personer för att vara nördar. Mmmmmhm!

Eftersom att man inte fick någon sömn inatt hade jag en ytterst seg dag...Jag somnade minst 4 gånger under en lektion. Vad är egentligen grejen med att ha sjukt tråkiga redovisningar för klassen? Tror dom verkligen att nån kommer hålla sig vaken? Palla att människor är fett korkade. Nu måste jag plugga massa äckliga saker eftersom att våra lärare har kommit på att vi ska hata skolan ännu mer så att vi är så lyckliga som man kan bli när vi tar studenten. Omtänksamt av dem. Verkligen. Tack. Mmm.

Fast innan jag pluggar tänker jag ta en powernap så att jag orkar sitta uppe hela natten (jag är fortfarande INTE en nörd!) och skriva religion och filosofi. Hade också tänkt sitta och tjura ett tag på grund av en irriterande händelse från idag. För varför skrattar folk när någon säger någonting som är gaaaaaaalet tråkigt, töntigt och fett högstadie-ish? Awkward som fan.

Okej, nu ska jag sova och drömma lite softa drömmar. Helst om att slippa Hässelby...Nice 

nörd

emily är en nörd som pluggar och spelar wow........................ hela tiden 24/7 :(

Blä

Den här dagen har varit relativt obitter...creepy...Men ikväll väntas plugga, plugg och åter igen plugg! Jag känner redan hur bittra tankar börjar bubbla i mitt otroligt lilla huvud. Det känns bra. 

Dagens tips:
Skippa aldrig saker som du tycker är töntiga som t.ex. studentfotograferingar. Det kan sluta med att folk går omkring hela dagarna och sparkar en på fötterna för att man är en bangare. Älska Blackeberg...ööööh!

23:34

Vad är vitsen med att skriva fett tråkiga arbeten om eftt tråkiga saker? Det är ju TRÅKIGT! Från och med nu kommer alla mina arbeten att handla om glass! Nej, jag ljög. Men det skulle va soft...Förövrigt är det nice att blogga, då har man ännu en sak att skylla på när man ska förklara varför man inte pluggat.

Tillbaka till studerandet nu. Screw this. Öööh, eller?

Dagens tips

Eftersom att det här är min blogg och jag får skriva vafan jag vill och såklart för att jag är fett vis, tänker jag börja med "dagens tips". Kommer säkert inte tipsa om geniala saker varje dag, men som sagt det här är min blogg, BITCH!

Dagens tips: Hoppa av skolan och gå i ide! Why? 'Cause it's awesoooome!

Studentfotografering?

Visst, studenten är soft. Man får slippa skolan och alla äckliga människor (okej, okej ALLA är väl inte äckliga...) som går där, men vafan är grejen med att slösa bort hur jävla mycket cash som helst på onödiga grejer till studenten?!

Inköpslista till studenten:
1. Klänning - Vit och väldigt ofta rätt groteskt ful. Man känner sig galet obekväm (eller som man säger i min underbara skola; obekväm_flicka_90) och kommer troligtvist aldrig ta på sig denna hemska skapelse igen.
2. Skor - Att köpa skor kan verka som en enkel match, typ som att ta en klubba från ett hjälplöst litet barn. Men ack nej mina damer och herrar, för nu för tiden verkar det va fett trendigt att bara sälja skitfula skor i affärerna. Såklart ärt man så patetisk att man hakar på trenden och stapplar omkring i sina butt ugly skor som man absolut inte kan gå i. 500 kronor i sjön, awesome!
3. Mössa - Det här kan vara det mest ångestframkallande av alla inköp. Denna mössa ska symbolisera studenten och alla verkar vara sjukt övertaggade (yes, jag går i Blackebergs gymnasium) på att bära den här uuuunderbara mössan. Men vem älskar inte en sjökapten i klänning?
4. Studentfoton - Kan vara det onödigaste inköpet. Ännu ett påhitt för att få korkade studenter och deras stolta föräldrar att slösa bort ytterligare en stor summa pengar på något dumt. Ett stelt foto på alla sina älskade klasskamrater som man så gärna vill titta på dag ut och dag in. Väl värt pengarna, right?

Min slutsats är: Strunta i den fula klänningen, gå barfota och bojkotta lokförar-looken! Var naken på studenten!


ööööh

Här kommer ni (om någon ens kommer att läsa den här bloggen. Jag tvivlar högst på att nån kommer att ta sig tid till att göra det. And I don't blame you) att få läsa en hel del bittra inlägg om diverse saker. Främst om mitt hat till Hässelby och Blackeberg. Kan bli aaaawesome! I can dig...Can you?

Laterzzz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0